Kezelések – a kettős hatású formulával

A Paranit kettős fizikai hatást fejt ki, amennyiben kiszárítja és megfullasztja a fejtetveket és a serkéket. A kettős hatású Paranit a fejtetű 100%-át elpusztítja*. Az eredményes kezelés rendkívül lényeges szempontja a felhasznált termékmennyiség, illetve hogy a termék alkalmazását követően a fejtetveket és serkéket el kell távolítani. Ezért is javasoljuk, hogy használjon elégséges mennyiségű terméket, majd alaposan fésülje át a hajat, hogy a hajból minden fejtetűt és serkét eltávolítson.

Termékcsalád

Az új samponnal kiegészülve a Paranit kezelés köre immár 3 termékre terjed ki a fejtetvek és serkék eltávolítása érdekében: a Paranit samponra, sprayre és lotionra. A termékcsalád nem tartalmaz semmilyen vegyi összetevőt; a tisztán fizikai hatásnak köszönhetően a fejtetű nem képes ellenálló-képességet kifejleszteni a termék összetevőivel. Az összes Paranit termékek 2 éves kortól használhatják a gyermekek.

Paranit Spray

  • Használatával a jó eredményhez mindössze egy **/*** 15 perces kezelésre van szükség. Visszafertőződés vagy rendellenes fertőzés esetén a kezelést meg kell ismételni.
  • Szagtalan, könnyen, nehézségek nélkül felvihető, más készítményekkel ellentétben, nem kell egész éjszaka a hajon hagyni.

Paranit Sampon

  • Az új Paranit samponnal a fejtetvek és serkék megszüntetése olyan egyszerű, mint a hajmosás.
  • Mivel a száraz hajon kell használni, ráadásul egyszerű leöblíteni, a gyermek nem él át stresszt.
  • A fejtetvek 100%-t elpusztítja* alig 10 perc alatt a kettős hatású formulának köszönhetően. 7 nap után ismételje meg a kezelést.

* A fejtetvek 100%-t, míg a serkék közel 100%-át elpusztítja. Használjon elegendő mennyiségű terméket, majd a hajat alaposan fésülje át, hogy az összes serkét eltávolítsa a hajból. 2010-es ex vivo vizsgálat, számítógépes állományban archivált adatok. ** 2010-es ex vivo vizsgálat, számítógépes állományban archivált adatok. *** 2008-as in vivo klinikai vizsgálat, számítógépes állományban archivált adatok. A vizsgálat tárgyát 100%-ban fejtetvek adták egy kezelést követően (alapos fésülés után). Visszafertőződés vagy rendellenes fertőzés esetén a kezelést meg kell ismételni. **** 2009-es in vivo klinikai vizsgálat, számítógépes állományban archivált adatok. A vizsgálat tárgyát 100%-ban fejtetvek adták egy kezelést követően (alapos fésülés után).